0887 247 699

Ниско етажна сграда с ателиета, апартаменти и подземни гаражи – София, кв. Горна Баня, ул. М. Маджаров 24

Ниско етажна сграда с ателиета, апартаменти и подземни гаражи – София, кв. Горна Баня, ул. М. Маджаров 24

Ниско етажна сграда с ателиета, апартаменти и подземни гаражи – София, кв. Горна Баня, ул. М. Маджаров 24

  • On август 2, 2021

Сградата се намира в гр. София, кв.Горна Баня

Сградата се състои от подземно ниво и 5 надземни нива
Осигурена е комуникация във вертикално и хоризонтално направление, самостоятелен достъп до всяко жилище / ателие и складови помещения, в рамките на самото жилище.
Като вертикална комуникация са предвидени стълбище, отделено в отделна клетка и асансьор с автоматични врати, подбран, в съответствие с Норми за избор на асансьори при проектиране на жилищни. Предвидени са пет спирки, без спирка на ниво подземни гаражи. Стълбищните рамена са с ширина от 120 см.Стълбищната клетка има естествено странично осветление.
В подземния етаж са разположени 12 обособени гаражи, от които 2 за мотоциклети , а останалите 10 за автомобили, които от своя страна се състоят от общо 13 бр. автомобилни паркоместа. Моторният достъп до паркоместата се извършва през открита рампа. Предвидени са още 7 паркоместа за автомобили на ниво терен.
Сградата се състои от общо от 30 обекта / ателиета и жилища/, както следва – на първо надземно ниво- 11 бр, на второ надземно ниво 6 бр, на трето надземно ниво 6 бр, на четвърто надземно ниво 5 бр. и на пето надземно ниво- 2 бр.
Конструктивната система на сградата е масивна, монолитна, скелетно –гредова, в определени участъци скелетно-безгредова , с носещи стомано бетонни. колони и диафрагми. Фундира се на обща фундаментна плоча. Външните и вътрешни ограждащи зидове са съответно 25 и 12,5 сантиметрови от „ИТОНГ”.
Фасадните плътни части са със завършек от цветна мазилка, покриваща топлоизолационната система, положена върху зидарията от газобетон.
Прозоречните отвори по фасадите са решени с петкамерна PVC догрма със стъклопакет с ниска и висока емисия на стъклото (К-стъкло и 4 сезона). Парапетните системи са с алуминиева конструкция и пълнеж..

РЗП на всички ннива на сградата е 2373,78 м2

Купете имоти в този обект

Ап.14 Горна Баня

Населено място: София Район/Квартал: Горна Баня Адрес: ул.Акад.Михаил Маджаров №24 Тип на имота: Тристаен Площ: 80 Етаж: 3 Строителство: Тухла Цена (EUR): 112800 Описание: Двустаен апартамент, на трети жилищен етаж. Среден апартамент, на тиха улица (топик). Състои се от спалня, антре, санитарен възел, килер и дневна с трапезария и кухненски бокс. Сградата е завършена и [...]