0887 247 699

Жилищна сграда с гаражи в кв. Модерно Предградие на ул. Вълчо Георгиев №7

Жилищна сграда с гаражи в кв. Модерно Предградие на ул. Вълчо Георгиев №7

Жилищна сграда с гаражи в кв. Модерно Предградие на ул. Вълчо Георгиев №7

  • On август 10, 2022

Сградата се намира в гр. София, кв.Модерно предградие до Класическата Гимназия на ул. Баба- НГДЕК “Свети Константин Кирил Философ”.

Сградата е с Разгъната застроена площ от 2450 м2 и застроена площ от 356 м2 и има общо 8 нива в т.ч. подземие.

Сградата се състои от подземно ниво и 7 надземни нива

Осигурена е комуникация във вертикално и хоризонтално направление, самостоятелен достъп до всяко жилище / ателие. Складовите помещения са разположени в рамките на Апартамента/Ателието.

Като вертикална комуникация са предвидени стълбище, отделено в отделна клетка и асансьор с автоматични врати, подбран, в съответствие с Норми за избор на асансьори при проектиране на жилищни. Предвидени са шест спирки, без спирка на подземно ниво. Стълбищните рамена са с ширина от 120 см.Стълбищната клетка има естествено странично осветление.

В подземния етаж са разположени 11 Гаража с Разположени в тях 14 места за паркиране на леки автомобили. Предвидено е също така и един гараж за паркитране на Мотоциклет, който е самостоятелен обект. Достъпа на превозните средства до подземното ниво е обезпечен с автомобилна платформа задвижвана с хидравлична система. Предвидено е резервно електрозахранване на инсталацията с дизелов електрогенератор.

В приземния етаж разположени 8 Гаража с Разположени в тях 10 места за паркиране на леки автомобили в тях. Също така са предвидени и две паркоместа за автомобили в двора на сградата.

Сградата се състои от общо от 25 жилищни обекта / 23 апартамента и 2 ателиета/,
Конструктивната система на сградата е масивна, монолитна, скелетно –гредова, в определени участъци скелетно-безгредова , с носещи стомано бетонни. колони и диафрагми. Фундира се на обща фундаментна плоча. Външните и вътрешни ограждащи зидове са съответно 25 и 12,5 сантиметрови газобетонови блокове.
Фасадните плътни части са със завършек от цветна мазилка, покриваща топлоизолационната система, положена върху зидарията от газобетон.
Прозоречните отвори по фасадите са решени с петкамерна PVC догрма със стъклопакет с ниска и висока емисия на стъклото (К-стъкло и 4 сезона). Парапетните системи по фасадата са със стоманобетонова конструкция в комбунация а алуминиеви профили.

Купете имоти в този обект

Апртамент 5, ул. Вълчо Георгиев №7, гр. София, Район Модерно Предградие

Населено място: София Район/Квартал: Модерно Предградие Адрес: ул. Вълчо Георгиев №7 Тип на имота: Апартамент 5 Площ: 118,10 Етаж: 1 Строителство: Тухла Цена (EUR): 148 450 Описание: Продава тристаен апартамент намиращ се в гр. София, кв. Модерно предградие на ул. Вълчо Георгиев №7. Апартамента се намира на първи жилищен етаж от шест етежа в новострояща [...]

Апртамент 22, ул. Вълчо Георгиев №7, гр. София, Район Модерно Предградие

Населено място: София Район/Квартал: Модерно Предградие Адрес: ул. Вълчо Георгиев №7 Тип на имота: Апартамент 22 Площ: 111,22 Етаж: 5 Строителство: Тухла Цена (EUR): 148 350 Описание: Продава тристаен апартамент намиращ се в гр. София, кв. Модерно предградие на ул. Вълчо Георгиев №7. Апартамента се намира на пети жилищен етаж в новострояща се жилищна сграда [...]

Апртамент 20, ул. Вълчо Георгиев №7, гр. София, Район Модерно Предградие

Населено място: София Район/Квартал: Модерно Предградие Адрес: ул. Вълчо Георгиев №7 Тип на имота: Апартамент 20 Площ: 96,12 Етаж: 4 Строителство: Тухла Цена (EUR): 123 250 Описание: Продава тристаен апартамент намиращ се в гр. София, кв. Модерно предградие на ул. Вълчо Георгиев №7. Апартамента се намира на четвърти жилищен етаж в новострояща се жилищна сграда [...]