0887 247 699

Жилищна сграда с гаражи в гр. софия, ул. Тимок №32

Жилищна сграда с гаражи в гр. софия, ул. Тимок №32

Жилищна сграда с гаражи в гр. софия, ул. Тимок №32

  • On септември 25, 2023

Сградата се намира в гр. София, на ул. “Тимок” 32.

Разгъната застроена площ е 1705 м2 и застроена площ от 268м2 и има общо 8 нива в т.ч. подземие.

Сградата се състои от подземно ниво, партер и  седем надземни нива.

Осигурена е комуникация във вертикално и хоризонтално направление, самостоятелен достъп до всяко жилище / ателие. Складовите помещения са разположени в рамките на подземието имат достъп с асансьора.

Като вертикална комуникация са предвидени стълбище, отделено в отделна клетка и асансьор с автоматични врати, подбран, в съответствие с Норми за избор на асансьори при проектиране и строителство на сгради и съоръжения. Предвидени са девет спирки, включително и спирка на подземно ниво. Стълбищните рамена са с ширина от 120 см.Стълбищната клетка има естествено странично осветление.

В подземния етаж са разположени 6 Гаража с Разположени в тях 9 места за паркиране на леки автомобили. Достъпа на превозните средства до подземното ниво е обезпечен с автомобилна рампа. Предвидено е самостоятелно електрозахранване (наличен електромер) на всеки един от гаражите, за да е възможно зареждане на електроавтомобил. Също така на това ниво са разположени складовете (мазетата) за всички имоти в сградата.

На приземния етаж разположени 3 Гаража и 7 Паркоместа в двора за паркиране на дест леки автомобила в тях. Предвиден е също така и един гараж за паркитране на Мотоциклет, който е самостоятелен обект.

Сградата се състои от общо от 17 жилищни обекта / 16 апартамента и 1 ателие/ и един Офис, за който е предвиден самостоятелен вход, съгласно нормите в РБ.
Конструктивната система на сградата е масивна, монолитна, скелетно –гредова, в определени участъци скелетно-безгредова , с носещи стомано бетонни. колони и диафрагми. Фундира се на обща фундаментна плоча. Външните и вътрешни ограждащи зидове са съответно 25 и 12,5 сантиметрови керамични блокове.
Фасадните плътни части са със завършек от цветна мазилка, покриваща топлоизолационната система, положена върху зидарията от керамични блокове.
Прозоречните отвори по фасадите са решени с петкамерна PVC догрма със стъклопакет с ниска и висока емисия на стъклото (К-стъкло и 4 сезона). Парапетните системи по фасадата са със стоманобетонова конструкция в комбинация с алуминиеви профили.

Купете имоти в този обект

Апртамент 5, ул. Вълчо Георгиев №7, гр. София, Район Модерно Предградие

Населено място: София Район/Квартал: Модерно Предградие Адрес: ул. Вълчо Георгиев №7 Тип на имота: Апартамент 5 Площ: 118,10 Етаж: 1 Строителство: Тухла Цена (EUR): 148 450 Описание: Продава тристаен апартамент намиращ се в гр. София, кв. Модерно предградие на ул. Вълчо Георгиев №7. Апартамента се намира на първи жилищен етаж от шест етежа в новострояща [...]

Апртамент 22, ул. Вълчо Георгиев №7, гр. София, Район Модерно Предградие

Населено място: София Район/Квартал: Модерно Предградие Адрес: ул. Вълчо Георгиев №7 Тип на имота: Апартамент 22 Площ: 111,22 Етаж: 5 Строителство: Тухла Цена (EUR): 148 350 Описание: Продава тристаен апартамент намиращ се в гр. София, кв. Модерно предградие на ул. Вълчо Георгиев №7. Апартамента се намира на пети жилищен етаж в новострояща се жилищна сграда [...]

Апртамент 20, ул. Вълчо Георгиев №7, гр. София, Район Модерно Предградие

Населено място: София Район/Квартал: Модерно Предградие Адрес: ул. Вълчо Георгиев №7 Тип на имота: Апартамент 20 Площ: 96,12 Етаж: 4 Строителство: Тухла Цена (EUR): 123 250 Описание: Продава тристаен апартамент намиращ се в гр. София, кв. Модерно предградие на ул. Вълчо Георгиев №7. Апартамента се намира на четвърти жилищен етаж в новострояща се жилищна сграда [...]