Еднофамилна къща с. Долни Лозен

Сградата се намира в район"Панчарево" район с. Долни Лозен

Развита е на две надземни нива. Влиза се от западната страна на имота, където в границите на имота има развити две паркоместа. На първия етаж се намира входното антре, кухня-столова и дневна, на нивото е обособен санитарен възел и кабинет. На второ ниво са обособени три спални помещения с две бани със санитарни възли.

Къщата се захранва със собствен водоизтичник, а канализацията се зауства в изгребна яма.

Конструкцията е монолитна стоманобетонова. Фасадите са изпълнени с гладка мазилка. Покривът е четирискатен, дървен, изолиран с минерална вата.

Жилищна сграда в Модерно предградие

Жилищна сграда с подземни гаражи на ул."Босилеград"6.

В сградата има 16 апартамента и 1 ателие. Развита е на 5 надпартерни етажа и е разположена на калкан със съседната сграда по ул."Босилеград" и на 3,00 м отстояние от регулационната линия на ул."Цариброд". В сградата има проектирани 9 паркоместа и 10 гаража.

Строителната конструкция е стоманобетонова, скелетно - безгредова с носещи колони,  шайби и плочи.  Покривът е трискатен. Фасадите са изпълнени с бяла и цветна минерална мазилка.

РЗП на обекта е 1212,75  кв.м

 

Логистичен център в гр. Силистра

Логистичен център за развитие на предприемачеството Силистра-Кълъраш" в гр. Силистра

Модерна и функционална сграда с площ от 1017,74 кв.м., която разполага със самостоятелни офиси, изложбени и експозиционни пространства, конферентни зали, кетъринг зона, подземен паркинг.

Разположена е в широкия център на гр. Силистра до централната зелена зона Дунавски парк, в близост до основна пътна артерия ул. "Москва" - сградата е лесно достъпна.

Центърът ще осигурява разнообразни консултантски и технически услуги за бизнеса от пограничния регион.

Контакти

Офис
02/931 16 25 

0887/247 699 

 

1202, София
ул. „Родопи“ 68
етаж 1, офис 2

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.